Advent negyedik vasárnapján számos program várta az érdeklődőket. Délelőtt Deli Orsi és Fenyvesi Gábor előadása után óvodások ünnepi műsorát tekinthették meg a nézők. A program ideje alatt, karácsonyváró kézműves foglalkozás keretében egyedi ajándékokat készíthettek a gyerekek.


Délután pedig megrendezésre került a Negyedik láng futóverseny, melyet Dombóvár Város Önkormányzata idén először szervezett meg. Az útvonal a Híresség útján haladt végig, mely 5 km hosszú, de a bátrabbak megtehették kétszer ezt az utat, azaz 10 km-es távot. Emellett lehetett nevezni váltó- és élményfutásra, valamint gyaloglásra, melyhez kérhettek a nevezők akár Nordic Walking botot is.


A rendezvény díszvendége volt Rózsa Norbert olimpiai-és világbajnok úszó és Molnár Andrea táncművész, fitness modell és műsorvezető. A megmérettetés után, a díjátadó ünnepségen tőlük vehették át a díjakat a legjobban teljesítő versenyzők a Szállásréti tónál felállított sátorban.


Később az érdeklődők a  Kapos Táncegyüttes betlehemi műsorát tekinthették meg, majd Molnár Péter katolikus káplán áldásával és közreműködésével fellángolhatott az úszó koszorú negyedik lángja. Végül, de nem utolsó sorban ez a remek nap egy vízi tűzijátékkal ért véget.

/